Iepurași de Paște ' n ' pui

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., iepurașii de Paște și puii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 86 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare, coloranți pentru ouă, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lemony pui de Paște, Pui De Paște Cupcakes, și Pui De Paște Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Pregătiți coloranți pentru ouă conform instrucțiunilor ambalajului.
Așezați ouăle fierte în coloranți pentru ouă.
Lăsați să stea 3-5 minute sau până când nuanțați la nuanțele dorite.
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se usca.
Pentru iepuraș: cu un cuțit ascuțit, tăiați o felie subțire de albus de ou dintr-o parte a oului până la nivel. Din felii, tăiați două urechi și o coadă. Faceți două fante mici adânci în partea de sus a oului; introduceți urechile. Poziția coada. Introduceți cuișoare pentru ochi și nas.
Pentru pui: cu un cuțit ascuțit, tăiați o bucată subțire de albus de ou dintr-o parte a oului până la nivel. Introduceți cuișoare pentru ochi.
Tăiați morcovul pe lungime în fâșii subțiri (aproximativ 1/16 in. gros).
Tăiați un triunghi mic pentru cioc și două triunghiuri mai mari pentru aripi. Faceți două fante mici de mică adâncime în părțile laterale ale oului; introduceți aripi. Apăsați ușor ciocul în fața oului.
Publicat inițial ca iepurași de Paște n pui în Taste Of Home
Februarie / martie 2004, p23