Iepuraș De Ciocolată Turnat

Iepuraș De Ciocolată Turnat
Iepurașul de ciocolată turnat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 15 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 367 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bomboane Turnate Cu Ciocolată Cu Zmeură, Zahăr Gratuit Ciocolata Pupici Turnate Bomboane, și Tort De Iepuraș De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să pictați fața iepurașului și alte elemente, decideți culorile pe care urmează să le utilizați și apoi împărțiți untul de cacao în numărul de culori selectate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
2
Așezați untul de cacao într-un aparat de iaurt (vezi sfaturile de mai jos) sau boluri individuale din oțel inoxidabil, folosind suficient unt de cacao pentru a-l menține lichid, lucrați pulberea de colorat în fiecare și apoi, folosind o pensulă mică, vopsiți cu atenție caracteristicile direct pe interiorul matriței. (A se vedea sfaturi, de mai jos.) Lăsați untul de cacao să se întărească aproximativ 30 de minute, apoi continuați cu rețeta. Dacă nu aveți timp sau energie pentru a face culorile untului de cacao, pur și simplu vopsiți fața cu lapte temperat sau ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lichior De AluneLichior De Alune
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați o grătar pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Așezați ciocolata temperată într-un castron încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Prindeți cele două părți ale matriței împreună. Apoi, ținând matrița cu susul în jos, turnați ciocolata călită în matriță. Când este plin, goliți-l imediat înapoi în același castron. Matrița trebuie acoperită uniform cu oriunde de la 1/16 la 1/8 inch de ciocolată. Atingeți marginea matriței pentru a elibera orice bule de aer care ar putea rămâne în ciocolată, pentru a asigura o acoperire perfect netedă. Ștergeți marginea matriței pe marginea vasului (nu doriți să pierdeți o picătură de ciocolată) și așezați matrița, cu capătul deschis în jos, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când ciocolata a început să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
7
Odată ce ciocolata se întărește, folosind un cuțit de împerechere, răzuiește capătul deschis al matriței. Pe măsură ce ciocolata se întărește, se va retrage din matriță, iar marginea curată ajută la prevenirea lipirii și crăpării ciocolatei pe măsură ce se micșorează. (Dacă bucătăria dvs. este caldă, puneți matrița la frigider pentru câteva minute pentru a facilita întărirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Repetați acest proces de încă 2 ori, permițând ciocolatei să se întărească bine între turnări, pentru a oferi o acoperire de ciocolată groasă, potrivită pentru copii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
9
Odată ce ciocolata s-a întărit, desfaceți matrița și ridicați plasticul din forma de ciocolată. Dacă doriți, înfășurați în celofan și păstrați-l într-un loc răcoros și uscat timp de până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
Puteți adăuga fler figurilor modelate cu doar câteva apăsări. În general, zona de vopsit într-o matriță este mică, deci nu este nevoie să amestecați o cantitate mare de "vopsea"."Vă recomand să folosiți un aparat de iaurt (tipul care are câteva recipiente mici) pentru a amesteca și ține vopselele. Temperatura mașinii este perfectă pentru a menține vopseaua suficient de caldă pentru a rămâne în mod constant răspândită. Este un loc minunat pentru a stoca vopsea de unt de cacao, de asemenea. (Desigur, puteți folosi și boluri mici din oțel inoxidabil peste apă fierbinte, dar producătorul de iaurt face treaba mult mai ușoară.) Pentru fiecare culoare, puneți câteva linguri de unt de cacao într-un recipient pentru iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă în colorant alimentar sub formă de pudră, câte puțin, până se atinge culoarea dorită. Apoi, folosind o pensulă cu vârf fin, aplicați cu atenție vopseaua pe zona interioară a matriței pe care o colorați (de exemplu, roșu ar putea fi folosit pentru a picta pe gura unei figuri umane sau animale). Lăsați vopseaua să se stabilească timp de aproximativ 30 de minute înainte de a continua cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1
Nu puteți modela ciocolata călită cu succes în lemn sau alte materiale poroase. Nici sticla nu este o alegere bună. Când turnați ciocolată călită într-o matriță de sticlă, aceasta preia imediat temperatura paharului, care, dacă este prea fierbinte sau prea rece, va face ca ciocolata să iasă din temperament. Matrițele metalice antice, cu interioare care au fost deteriorate de ani de utilizare sau de trecerea timpului, sunt cel mai bine folosite ca decorațiuni de perete. Formele flexibile din plastic sunt grozave, dar în timp încep să arate uzură și trebuie înlocuite. Toate acestea sunt modul meu de a spune că matrițele ferme din plastic și policarbonat sunt cele mai bune alegeri pentru modelarea ciocolatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
2
Deși s-ar putea să fi auzit că acoperirea unei matrițe cu grăsime va ușura îndepărtarea produsului finit, nu încercați. Nu va ajuta la desfacerea articolului, ci îl va face doar gras. Ciocolata, ca și tencuiala, se retrage pe măsură ce se răcește, ceea ce asigură că, odată ce s-a fixat, se va îndepărta cu ușurință de o matriță de plastic. Amintiți-vă, ciocolata reflectă suprafața pe care a fost modelată, așa că, dacă este făcută corect, ciocolata setată va fi netedă și strălucitoare. Cu toate acestea, ciocolata trebuie să fie temperată—nu pur și simplu topită—sau nu se va elibera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Înainte de a începe să umpleți o matriță, configurați-vă spațiul de lucru: puneți ciocolata temperată într-un castron. Alături de ciocolată au mucegai; o oală de turnare; un cuțit de paring; răzuitor de patiserie; spatula mare de metal offset, sau alte ustensile cu muchii netede; Un suport de sârmă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau cerată; și niște prosoape de bucătărie curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind oala, umpleți cu grijă matrița cu ciocolata lichidă. Odată ce matrița este plină, inversați-o peste vasul cu ciocolată călită și lăsați excesul de ciocolată să cadă înapoi în vas. Dacă matrița este fin detaliată, va fi necesar să atingeți părțile laterale pentru a elibera orice bule de aer care s-ar putea forma în detaliile ridicate. Matrița trebuie acum acoperită uniform cu un strat subțire (de obicei 1/8 sau 1/16 inch grosime, în funcție de rețetă) de ciocolată. Ștergeți marginea matriței sau marginea care înconjoară fiecare ceașcă din matriță, curățați-o cu un cuțit sau o răzuitoare de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați matrița acoperită cu ciocolată, cu partea deschisă în jos, pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când ciocolata începe să se întărească. Folosind cuțitul de tăiat, răzuiți marginea matriței absolut curată de ciocolată întărită. Acest lucru este important, deoarece ciocolata se retrage din părțile laterale ale matriței pe măsură ce se fixează, iar o margine curată o va împiedica să se lipească și să se crape pe măsură ce se micșorează. Dacă doriți, puteți pune matrița în frigider pentru câteva minute pentru a accelera întărirea, dar nu o lăsați acolo pentru o perioadă de timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Odată ce ați investit în matrițe, acestea pot fi folosite din nou și din nou. Cel mai bun sfat al meu pentru prelungirea duratei de viață a matrițelor din plastic sau policarbonat este să le curățați cu grijă. Spălați-le în apă fierbinte, cu săpun, ștergându-le cu grijă cu o cârpă moale (niciodată material dur sau un tampon de curățat). Apoi clătiți-le bine sub apă curentă și uscați-le bine, deoarece depunerile de apă pot fi la fel de dăunătoare pentru mucegaiuri ca scruberele zgârieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Retipărit cu permisiunea lui Jacques Torres A Year in Chocolate: 80 de rețete pentru sărbători și ocazii speciale de Jacques Torres, 2008 Stewart, Tabori și Chang
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista