Ice Cream Snowball Pie
Ice Cream Snowball Pie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 454 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, înghețată de căpșuni, cereale de orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de plăcintă de 9 inci. Pune deoparte.
Tăiați gros ciocolata. Puneți deoparte 1/4 din ea.
Puneți restul de 3/4 de ciocolată într-o cratiță mică cu 3 linguri de unt sau margarină. Se topește la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează.
Așezați cerealele de orez crocante într-un bol mediu de amestecare.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste cereale și se amestecă ușor pentru a acoperi. Folosind partea din spate a unei linguri, apăsați amestecul pe fundul și părțile laterale ale tăvii de plăcintă unsă.
Puneți crusta în congelator doar până când este ferm, aproximativ 5 până la 10 minute.
Puneți restul de 1/4 de ciocolată tocată și 2 linguri de unt sau margarină într-o cratiță mică. Se topește la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează. Se răcește ușor.
Scoateți crusta din congelator și aranjați în ea linguri de vanilie, ciocolată de mentă și înghețată de căpșuni.
Stropiți amestecul de ciocolată deasupra și serviți imediat.