Iaurt Congelat Cu Cireșe
Iaurtul congelat cu cireșe este un desert care servește 2. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes are 224 de fani. Dacă aveți lapte, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iaurt Congelat Cu Cireșe, Iaurt Congelat Cu Cireșe, și Iaurt Congelat Cu Ciocolată Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Așezați cireșele fără sâmburi, sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul se dizolvă complet.
În timp ce amestecul se încălzește, folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi fructele de pădure din oală, care vor elibera o parte din umiditatea lor.
Când tot zahărul s-a dizolvat, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească timp de 10 minute.
Așezați amestecul de cireșe într-un blender și pulsați până se omogenizează.
Se amestecă cireșele pur și simplu, laptele și iaurtul într-un castron. Se răcește la frigider cel puțin o oră; cu cât amestecul se răcește mai mult, cu atât mai bine (se poate răci peste noapte).
Proces în aparatul de înghețată: chiar înainte de prelucrare într-un aparat de înghețată, adăugați lichiorul de migdale dacă utilizați. Alcoolul din lichior va ajuta la menținerea iaurtului înghețat neted, dar nu este necesar.
Procesați amestecul în aparatul de înghețată timp de 25 de minute.
Îl puteți mânca imediat (va fi destul de moale) sau îl puteți pune la congelator câteva ore pentru a se întări puțin.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Iaurt congelat în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.