Iarbă De Lămâie-Sorbet De Nucă De Cocos
Lemon Grass-sorbet de nucă de cocos este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $ 8.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de lapte de nucă de cocos, iarbă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Lapte de cocos carne de porc fiert cu iarba de lamaie si ghimbir, Prea Bătrân Pentru Foo-Foo? {: Lemon Grass Strawberry Daiquiri}, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.
Instrucțiuni
Cojiți cele mai dure straturi exterioare din iarba de lămâie; aruncați.
Se taie în lungimi de 1/2 inch. Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, combinați iarba de lămâie, zahărul, sarea și 2 1/2 căni de apă. Se amestecă până când lichidul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând ocazional, până când lumina este aurie, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un bol, apăsând pe solide; aruncați solidele. Cuibărește vasul într-un bol mai mare cu apă cu gheață și amestecă siropul până se răcește, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Bateți în lapte de nucă de cocos. În cazul în care amestecul este cocoloașe, se toarnă printr-un filtru fin.
Se toarnă într-un aparat de înghețată (cel puțin 1 qt.) și înghețați. Scoateți în boluri sau, pentru o consistență mai fermă, congelați etanș până la 3 zile.