Hummus rapid și delicios

Hummus rapid și delicios
Rețeta Hummus rapid și delicios ar putea satisface pofta dvs. de Est mijlocie în aproximativ 10 minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 6 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână fasole garbanzo, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Încearcă Yummy Proteine Ambalate Edamame Busuioc Hummus, Yummy Proteine Ambalate Edamame Busuioc Hummus, și Gustare rapidă și delicioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea garbanzo, iaurtul, sucul de lămâie, usturoiul, uleiul de măsline, apa, sarea, piperul și chimenul într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista