Huckleberry Skillet Cizmar
Huckleberry Skillet Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 5.88 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cardamom măcinat, lapte, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Huckleberry Skillet Cizmar, Huckleberry Cobbler, și Huckleberry Peach Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un 12-in. cuptor tigaie sau un 9 - de 13-in. vas de copt, combinați 1 1/2 căni de zahăr (1 cană dacă folosiți afine), tapioca, scorțișoară și cardamom. Se amestecă ușor în suc de lămâie și fructe de pădure.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, pentru ca tapioca să se înmoaie ușor, 15 minute (50 de minute pentru fructele congelate; vor începe să pară umede).
Răspândiți nivelul fructelor de pădure.
Pe o suprafață presărată cu un sucitor presărat cu făină, întindeți patiseria la un 14-in. rotund sau 10-de 14-in. dreptunghi, ridicând produse de patiserie și re-flouring dedesubt, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea. Tăiați marginile inegale cu un cuțit. Glisați o foaie de copt fără margini sub patiserie și ușurați-o peste fructe de pădure. Ori marginile de patiserie sub astfel încât acestea sunt la același nivel cu tigaie sau vas, apăsând împreună orice fisuri. Flaut marginile de patiserie cu un deget și degetul mare pentru a sigila.
Ungeți crusta (dar nu marginile canelate) cu lapte și presărați cu restul de 2 lingurițe. zahăr.
Tăiați aproximativ 6 orificii în crustă pentru a elibera aburul.
Coaceți până când crusta este maro auriu și umplutura este barbotare prin guri de aerisire, 50 la 60 de minute; cort cu folie dacă patiserie începe pentru a obține prea maro, și a pus o foaie de copt cu ramă dedesubt în cazul în care cizmar începe să bule peste.
Sprijinirea cizmar dedesubt, transferați cu atenție într-un suport și lăsați să se răcească cel puțin 45 de minute.
Se servește cald sau rece, cu crme frache pentru a lingura deasupra.
* Cumpărați huckleberries de pe piețele de produse de specialitate sau alegeți-vă propriile, din grădina dvs. dacă le cultivați sau din sălbăticie. Huckleberries variază de la albastru-violet la roșu și chiar alb; prosperă în pădurile și pajiștile subalpine din multe state occidentale. În Cascade, respectați zonele postate rezervate națiunii indiene Yakama.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.