Hrean și șuncă glazurată cu miere
Hreanul și șunca glazurată cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.82 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6676 calorii, 491g de proteine, și 381g de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați hrean, cuișoare măcinate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Sfeclă Glazurată Cu Hrean De Arțar, Somon glazurat cu mere și hrean, și Hrean Glazurate Aripi De Pui La Gratar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați șunca în felii groase de 1/4 inci și legați feliile înapoi împreună în formă de șuncă originală, folosind șnur de bucătărie.
Așezați șunca pe un raft așezat într-o tigaie.
Amestecați mierea și cuișoarele împreună într-un bol și stropiți amestecul de miere peste șuncă.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 15 minute, bătând adesea cu picături de tigaie.
Amestecați zahărul brun, hreanul și sucul de lămâie împreună într-un bol. Ungeti sunca cu glazura de hrean, permitand glazurii sa picure intre felii.
Continuați să coaceți până când glazura s-a setat, șunca s-a rumenit și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul șuncii feliate citește cel puțin 140 de grade F (60 de grade C), încă 25 până la 30 de minute.