Hrean și șuncă glazurată cu miere

Hrean și șuncă glazurată cu miere
Hreanul și șunca glazurată cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.82 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6676 calorii, 491g de proteine, și 381g de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați hrean, cuișoare măcinate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Sfeclă Glazurată Cu Hrean De Arțar, Somon glazurat cu mere și hrean, și Hrean Glazurate Aripi De Pui La Gratar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tăiați șunca în felii groase de 1/4 inci și legați feliile înapoi împreună în formă de șuncă originală, folosind șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Așezați șunca pe un raft așezat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Amestecați mierea și cuișoarele împreună într-un bol și stropiți amestecul de miere peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 15 minute, bătând adesea cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Amestecați zahărul brun, hreanul și sucul de lămâie împreună într-un bol. Ungeti sunca cu glazura de hrean, permitand glazurii sa picure intre felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Continuați să coaceți până când glazura s-a setat, șunca s-a rumenit și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul șuncii feliate citește cel puțin 140 de grade F (60 de grade C), încă 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista