Hot dog cu glazură de arțar cu ceapă de muștar
Hot dog-urile glazurate cu arțar cu ceapă de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1482 calorii. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 239 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cârnați de porc, muștar dijon, ceapă și semințe de muștar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă în sos roșu Pentru Hot Dog, Hot Dog Umplute Cu Brânză Cu Ceapă Picantă-Rachael Ray, și Ceapă coaptă cu muștar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați cârnații într-o tavă de copt antiaderentă și prăjiți timp de 20 de minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ceapa și semințele de muștar împreună timp de 10-15 minute până se înmoaie și devin aurii.
Scoateți cârnații și periați cu sirop de arțar. Puneți baghetele pe aceeași tavă de copt. Măriți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz 7 și întoarceți tava timp de 5-8 minute până când cârnații sunt întunecați, strălucitori și fierți. Amestecați muștarul, zahărul și oțetul în ceapă până când zahărul s-a topit.
Tăiați baghetele deschise deasupra și puneți 2 cârnați în fiecare. Se pune lingura peste ceapa mustardy si se serveste.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog-urile funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și rosul. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.