Homarul Dr. BBQ cu unt de Chili-Lime

Homarul Dr. BBQ cu unt de Chili-Lime ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 949 calorii. Pentru $3.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de chili-lime, sare, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Mango verde cu coadă de creveți și homar și pansament cu Lime-Chili, Jumătăți de homar cu unt de tarhon-lime, și Cartofi prăjiți cu homar la grătar cu unt de Chili dulce cu brânză Havarti îmbătrânită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la foc mediu direct. Într-o cratiță mică, topiți untul și amestecați sucul de lămâie, pudra de chili și sarea și piperul după gust. Pune deoparte.
Împărțiți homarii complet în jumătate pe spate cu un cuțit de bucătar.
Scoateți cozile și ghearele. Aruncați restul. Crăpați cojile de pe gheare și injectați-le sau stropiți-le fiecare cu 1 lingură de unt. Condimentați ușor cozile cu frecarea. Grătiți cozile și ghearele timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Puneți o parte din untul de Chili-Lime în cojile cozii. Gatiti pana cand homarul abia se face, inca 4 pana la 5 minute. Acest lucru va varia în funcție de grătar.
Serviți restul de unt de Chili-Lime pentru scufundare.
Cartea de bucate NFL Gameday: 150 de rețete pentru a hrăni cel mai înfometat Fan de la pre-sezon la Super Bowl. Text copyright 2008 de către Liga Națională de fotbal