Homar și Verde Chile Bisque

Homar și Verde Chile Bisque
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Homar și Verde Chile Bisque ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 583 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sherry, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salsa Stil Verde Chile Pui Bisque, Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, și Homar Bisque pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Nu le permiteți să obțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Plonjați un cuțit între ochii homarilor pentru a le expedia. Apoi împărțiți-le pe jumătate pe lungime și scoateți sacul de nisip. Separați în bucăți de coadă, gheare și piept și adăugați secțiunile la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Adăugați 1/2 cană de apă și acoperiți tigaia cu un capac timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți capacul și lăsați apa să se evapore, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scoateți bucățile de homar din tigaie și dați deoparte. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din cozi și gheare și rezervați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați cojile în bucăți mai mici și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați sherry și aprindeți. Când flăcările dispar, adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați apa, pătrunjelul, coriandrul, frunza de dafin, boabele de piper alb, piureul poblano și sarea, după gust și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper AlbBoabe De Piper Alb
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Îndepărtați majoritatea cojilor și treceți supa printr-o sită într-o cratiță medie curată, adăugați carnea de homar rezervată și gătiți până se reduce la 2 căni. Amestecați supa într-un blender în loturi, apoi strecurați printr-o sită într-o cratiță curată, medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Așezați smântâna și laptele într-o cratiță mică și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați smântâna și gătiți până se încălzește și condimentați cu miere, sare și piper. Polonic în boluri si garnisiti cu gust de porumb prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți urechile din apă. Prăjiți porumbul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
15
Scoateți din cuptor și grătați în coajă timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Îndepărtați coaja și tăiați porumbul departe de știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
17
Combinați boabele de porumb într-un bol mediu cu ceapa roșie, poblano prăjită, sucul de lămâie, uleiul de măsline și tarhonul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1lingura. otet de vin rosumorcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier2ceapațelină, tocată grosierțelină, tocată grosier8crenguțe1 kg Tortillas de Maíz1 kg Tortillas de Maíz591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscatsherry uscat2urechi porumb proaspăt, mătăsuri îndepărtate și urechi înmuiate în apă rece timp de 5 minuteurechi porumb proaspăt, mătăsuri îndepărtate și urechi înmuiate în apă rece timp de 5 minute23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmtarhon proaspăt tocat fintarhon proaspăt tocat fin3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1kilogramehomari viihomari vii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)Ceapă spaniolă, tocată grosierCeapă spaniolă, tocată grosier8crenguțe1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc1poblano prăjit, decojit, însămânțat și tăiat finpoblano prăjit, decojit, însămânțat și tăiat fin2ardei poblano prăjiți, curățați, însămânțați și curățațiardei poblano prăjiți, curățați, însămânțați și curățați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă, plus 3 căniapă, plus 3 căni6creveți și cu venePiper alb proaspăt măcinatPiper alb proaspăt măcinat8boabe de piper albboabe de piper alb4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă)
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista