Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Homar și Verde Chile Bisque ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 583 calorii, 16g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sherry, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salsa Stil Verde Chile Pui Bisque, Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, și Homar Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Nu le permiteți să obțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Plonjați un cuțit între ochii homarilor pentru a le expedia. Apoi împărțiți-le pe jumătate pe lungime și scoateți sacul de nisip. Separați în bucăți de coadă, gheare și piept și adăugați secțiunile la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Adăugați 1/2 cană de apă și acoperiți tigaia cu un capac timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți capacul și lăsați apa să se evapore, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți bucățile de homar din tigaie și dați deoparte. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din cozi și gheare și rezervați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați cojile în bucăți mai mici și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați sherry și aprindeți. Când flăcările dispar, adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați apa, pătrunjelul, coriandrul, frunza de dafin, boabele de piper alb, piureul poblano și sarea, după gust și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Alb
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Chorizo Mexican De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Îndepărtați majoritatea cojilor și treceți supa printr-o sită într-o cratiță medie curată, adăugați carnea de homar rezervată și gătiți până se reduce la 2 căni. Amestecați supa într-un blender în loturi, apoi strecurați printr-o sită într-o cratiță curată, medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Așezați smântâna și laptele într-o cratiță mică și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați smântâna și gătiți până se încălzește și condimentați cu miere, sare și piper. Polonic în boluri si garnisiti cu gust de porumb prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Roșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți urechile din apă. Prăjiți porumbul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
15
Scoateți din cuptor și grătați în coajă timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Îndepărtați coaja și tăiați porumbul departe de știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
17
Combinați boabele de porumb într-un bol mediu cu ceapa roșie, poblano prăjită, sucul de lămâie, uleiul de măsline și tarhonul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Boabe De Porumb
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.