Homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar Herbed

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar și fenicul Napoleon cu cremă de homar Herbed. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1540 calorii, 44G de proteine, și 116g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, usturoi, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de homar cu sos de cremă Herbed, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Așezați ghearele de homar în apă timp de 3 minute. Nu le gătiți, dar suficient pentru a fi ușor îndepărtate din coajă.
Scoateți ghearele din apă.
Adăugați cozile în apă și gătiți timp de 3 minute. Extrageți carnea din gheare și cozi și dați deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalotele, usturoiul și orice resturi din feniculul feliat, sotati până se rumenesc ușor.
Adăugați corpurile de homar, cojile crăpate din cozi și ghearele, sotati încă 5 minute.
Adăugați câteva ciupituri bune de sare kosher și amestecați.
Degajează cu vermut și fierbe până când alcoolul este gătit în cea mai mare parte.
Adăugați smântâna grea, întoarceți focul la minim.
Lăsați să fiarbă aproximativ 30 de minute. Se strecoară, se adaugă tarhon și piper. Tăiați coada de homar gătită și adăugați la amestecul de cremă.
În timp ce crema fierbe, spargeți ouăle într-un castron mare și bateți.
Adăugați feniculul feliat și înveliți bine.
Turnați firimiturile de pâine pe o farfurie. Înmuiați fiecare felie de fenicul în panko, apăsând ferm pentru a acoperi complet ambele părți.
Așezați feliile de fenicul acoperite pe o farfurie.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 cană de ulei de canola la foc mediu. Prăjiți feniculul pâine câte o bucată pe rând, asigurându-vă că nu supraaglomerați tigaia. Când se rumenesc pe o parte, întoarceți și gătiți cealaltă parte la același maro auriu, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți feniculul pe prosop de hârtie și condimentați cu sare.
Următorul pas funcționează mai bine cu un grătar, dar dacă aceasta nu este o opțiune, o tigaie sote funcționează bine.
Preîncălziți un grătar. Înveliți ghearele fierte cu ulei de măsline, sare și piper.
Așezați carnea cu gheare pe un grătar foarte fierbinte, gătiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte și scoateți-o de pe foc.
Pentru a construi o farfurie, așezați o felie de fenicul, apoi așezați o gheară deasupra.
Strat o altă felie de fenicul și o altă gheară deasupra. Puneți crema din belșug deasupra, asigurându-vă că fiecare farfurie primește o cantitate frumoasă de carne de coadă.