Homar și arpagic omletă
Nevoie de o pescatarian morn meal? Ouăle amestecate cu homar și arpagic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 336 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de homar, arpagic, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Ouă amestecate cu flori de arpagic și Cheddar, Ouă Amestecate Cu Smântână Și Arpagic, și Ouă amestecate cu brânză de capră și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu mic.
Adăugați homar și arpagic. Gatiti amestecand des pana cand homarul este incalzit si acoperit cu arpagic si unt. Reduceți focul la minim și adăugați ouă bătute. Gatiti amestecand constant pana cand ouale incep sa se ingroase, apoi ridicati focul la mediu si continuati sa gatiti pana cand ouale sunt moi, dar complet setate. Condimentează după gust cu sare și piper și servește imediat cu pâine prăjită.