Homar Risotto Arancini

Homar Risotto Arancini
Homar Risotto Arancini ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 453 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Crochete Risotto: Arancini Di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru risotto: topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina amestecul de ceapă cu orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se adaugă vinul și se fierbe până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se adaugă 1/2 cană din stoc și se amestecă până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să adăugați stocul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de stoc să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Poate fi necesar să adăugați o ceașcă suplimentară de apă. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Scoateți din căldură. Se amestecă parmezanul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul. Pulverizați o foaie de copt cu spray-ul de gătit antiaderent și întindeți risotto-ul pe foaie pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Pentru arancini: într-un castron mare combinați risotto-ul, 1/2 cană de panko, parmezanul și ouăle. Cu mâinile umede, folosiți aproximativ 2 linguri de amestec de risotto pentru a forma 1 bile cu diametrul de 3/4 inci. Faceți o indentare în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de homar. Acoperiți gaura pentru a închide complet homarul și rotiți bilele în restul de 1 1/2 căni panko pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, turnați suficient ulei pentru a avea o adâncime de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine Seguinot-Bordet Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista