Homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă. O porție conține 473 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Pesto de busuioc cu dovlecei și mentă, Raft de miel cu Pesto de mentă-busuioc, și Salată de Paste Pesto cu mentă de busuioc cu roșii și căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Blanch busuioc și frunze de mentă în cratiță mare cu apă clocotită 5 secunde.
Transferați frunzele într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgere. Strângeți frunzele pentru a elimina excesul de lichid.
Usturoi tocat în procesor.
Adăugați busuioc și frunze de mentă, 1/3 cană ulei de măsline și nuci de pin. Puree până când pesto este neted.
Aruncați 1 homar cu capul înainte într-o oală mare cu apă clocotită. Capac; gatiti 3 minute (homarul nu va fi complet fiert). Folosind clești, transferați homarul pe suprafața de lucru. Întoarceți apa la fierbere. Repetați cu homarii rămași, câte 1.
Așezați 1 homar, cu coaja în jos, pe suprafața de lucru.
Așezați vârful cuțitului mare în centrul homarului.
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul ar putea să nu taie coaja), apoi tăiați în jumătate de la centru până la capătul cozii (folosiți foarfece de pasăre pentru a tăia coaja, dacă este necesar). Crack gheare. Repetați cu homarii rămași.
Aranjați jumătățile de homar, tăiate cu fața în sus, pe 2 foi mari de copt mari. Aruncați sacul de cap și tractul intestinal lung și subțire care se desfășoară alături de carnea de coadă de homar.
Transferați tomalley verde pal (ficat) din cavitatea corpului în pesto în procesor.
Periați carnea de homar cu ulei de măsline extravirgin.
Presărați carnea cu sare și piper.
Amestecați tomalley în pesto.
Transferați în castron mediu. Se amestecă parmezanul și smântâna, apoi panko și coaja de lămâie. Condimentați amestecul de pesto cu sare și piper; împărțiți între jumătățile de homar, umplând cavitățile și acoperind complet carnea.
Prăjiți homari până când carnea este gătită și toppingul este auriu, aproximativ 14 minute.
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.