Homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă

Homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă. O porție conține 473 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Pesto de busuioc cu dovlecei și mentă, Raft de miel cu Pesto de mentă-busuioc, și Salată de Paste Pesto cu mentă de busuioc cu roșii și căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Blanch busuioc și frunze de mentă în cratiță mare cu apă clocotită 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Scurgere.
3
Transferați frunzele într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgere. Strângeți frunzele pentru a elimina excesul de lichid.
5
Usturoi tocat în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
6
Adăugați busuioc și frunze de mentă, 1/3 cană ulei de măsline și nuci de pin. Puree până când pesto este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Aruncați 1 homar cu capul înainte într-o oală mare cu apă clocotită. Capac; gatiti 3 minute (homarul nu va fi complet fiert). Folosind clești, transferați homarul pe suprafața de lucru. Întoarceți apa la fierbere. Repetați cu homarii rămași, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Așezați 1 homar, cu coaja în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
9
Așezați vârful cuțitului mare în centrul homarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul ar putea să nu taie coaja), apoi tăiați în jumătate de la centru până la capătul cozii (folosiți foarfece de pasăre pentru a tăia coaja, dacă este necesar). Crack gheare. Repetați cu homarii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
CuțitCuțit
11
Aranjați jumătățile de homar, tăiate cu fața în sus, pe 2 foi mari de copt mari. Aruncați sacul de cap și tractul intestinal lung și subțire care se desfășoară alături de carnea de coadă de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Transferați tomalley verde pal (ficat) din cavitatea corpului în pesto în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Periați carnea de homar cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Carne De HomarCarne De Homar
14
Presărați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
15
Amestecați tomalley în pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
16
Transferați în castron mediu. Se amestecă parmezanul și smântâna, apoi panko și coaja de lămâie. Condimentați amestecul de pesto cu sare și piper; împărțiți între jumătățile de homar, umplând cavitățile și acoperind complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
HomarHomar
CremăCremă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Prăjiți homari până când carnea este gătită și toppingul este auriu, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
18
Se servește cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
19
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Gilbert Picq Chablis
Gilbert Picq Chablis
În mod normal, acest lucru provine din 12 colete și este invariabil plin de esență de scoici cremoase, făcându-l un Chablis prin excelență.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista