Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă. O porție conține 473 calorii, 46G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coajă de lămâie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste Pesto de busuioc cu dovlecei și mentă, Raft de miel cu Pesto de mentă-busuioc, și Salată de Paste Pesto cu mentă de busuioc cu roșii și căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Blanch busuioc și frunze de mentă în cratiță mare cu apă clocotită 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Busuioc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Scurgere.
3
Transferați frunzele într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scurgere. Strângeți frunzele pentru a elimina excesul de lichid.
5
Usturoi tocat în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne Măcinată
6
Adăugați busuioc și frunze de mentă, 1/3 cană ulei de măsline și nuci de pin. Puree până când pesto este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Aruncați 1 homar cu capul înainte într-o oală mare cu apă clocotită. Capac; gatiti 3 minute (homarul nu va fi complet fiert). Folosind clești, transferați homarul pe suprafața de lucru. Întoarceți apa la fierbere. Repetați cu homarii rămași, câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Grăsime De Porc înapoi
8
Așezați 1 homar, cu coaja în jos, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
9
Așezați vârful cuțitului mare în centrul homarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
10
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul ar putea să nu taie coaja), apoi tăiați în jumătate de la centru până la capătul cozii (folosiți foarfece de pasăre pentru a tăia coaja, dacă este necesar). Crack gheare. Repetați cu homarii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Cuțit
11
Aranjați jumătățile de homar, tăiate cu fața în sus, pe 2 foi mari de copt mari. Aruncați sacul de cap și tractul intestinal lung și subțire care se desfășoară alături de carnea de coadă de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Transferați tomalley verde pal (ficat) din cavitatea corpului în pesto în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Periați carnea de homar cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Carne De Homar
14
Presărați carnea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne
15
Amestecați tomalley în pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
16
Transferați în castron mediu. Se amestecă parmezanul și smântâna, apoi panko și coaja de lămâie. Condimentați amestecul de pesto cu sare și piper; împărțiți între jumătățile de homar, umplând cavitățile și acoperind complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Coaja De Lamaie
Homar
Cremă
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Prăjiți homari până când carnea este gătită și toppingul este auriu, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Carne
18
Se servește cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
19
* Disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri.
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gilbert Picq Chablis. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.