Homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili

Rețeta homar la grătar cu vinetă cremoasă de Chili este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 2. O porție conține 2124 calorii, 32g de proteine, și 174g de grăsime. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de paste cu păr de înger, pene de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Homar la grătar și cartofi cu vinetă de busuioc, Risotto cu cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde, și Cartofi prăjiți cu homar la grătar cu unt de Chili dulce cu brânză Havarti îmbătrânită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 8 ingrediente într-un castron mediu.
Bateți în 3/4 cană de ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgere. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Scurgere. (Se poate face cu 2 ore înainte.) Pune deoparte.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mic) sau preîncălziți broilerul.
Periați cozile de homar cu restul de 2 linguri de ulei.
Așezați cozile de homar, cu carnea în jos, pe grătar. Grătar 3 minute. Întoarceți; grătar până când carnea este opacă în centru, aproximativ 5 minute.
Transferați pe placă. Cort cu folie.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați paste, arpagic și pătrunjel; aruncați până se încălzește.
Așezați pastele pe farfurii. Sus cu homar.
* Disponibil pe piețele asiatice și în multe supermarketuri.