Homar fiert cu unt de piper
Homar fiert cu unt de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 3.66 pe portie. O porție conține 558 calorii, 32g de proteine, și 47G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, homari, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură fiartă cu piper negru, Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Cartofi fierți cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți homarii, acoperiți, până când tocmai ați terminat, la aproximativ 10 minute după ce apa revine la fierbere.
Între timp, într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, topiți untul.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați zeama de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul. Împărțiți untul între patru boluri mici.
Serviți homarii cu untul de ardei pentru scufundare.
Răsuciți" brațele " homarului și rupeți ghearele. Îndoiți" degetul mare " al fiecărei gheare în jos până când se fisurează. Folosind un cracker de homar, rupeți cojile ghearelor și extrageți ușor carnea cu o furculiță mică. Crăpați" brațele " și extrageți carnea cu furculița.
Folosind mâinile, rupeți homarul în jumătate în punctul în care corpul întâlnește coada. Tomalley, partea verde moale din corp, este bună de mâncat și o puteți scoate cu ușurință. De asemenea, puteți mânca icrele roșii strălucitoare, dacă există, la capătul corpului cozii.
Folosind mâinile, strângeți părțile laterale ale cozii, astfel încât partea inferioară să se crape. Cu partea inferioară orientată spre dvs. și cu o mână pe fiecare parte a cochiliei, apăsați deschideți coada expunând carnea; extrageți-o cu furculița.
Există puțină carne în picioare. Dacă doriți, răsuciți-le, rupeți-le în jumătate și sugeți carnea.
Recomandare de vin: un Chardonnay expansiv cu sau fără aromă de stejar este ideal cu homar. Încercați o sticlă din California sau Australia. Sau, dacă doriți cu adevărat să sărbătoriți, selectați un Meursault premier cru (fabricat din chardonnay) din regiunea Burgundia din Franța.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare, cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu carne galbenă, în special piersici, cu un indiciu de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, gust bun și un finisaj glorios.