Homar De Vară La Grătar
Homarul de vară la grătar este un pescatarian felul principal. O porție conține 1610 calorii, 104G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $13.52 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rucola, unt, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Homar la grătar și legume de vară cu unt picant cu ierburi, Salată De Homar De Casă De Vară, și Salată de homar cu legume de vară.
Instrucțiuni
Face aproximativ 2/3 cană,
6 căței mari de usturoi, tocați
1 lingură suc proaspăt de lămâie
1 1/2 lingurițe de ardei iute cu chipotle conservate tocate*
1 linguriță coajă de tei rasă
2 linguri de coriandru proaspăt tocat
Gatiti uleiul si usturoiul in sos mic greu-tigaie la foc mediu-mic pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute. Se amestecă cu grijă în următoarele 4 ingrediente. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Se ia de pe foc. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
Se amestecă în coriandru.
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Face aproximativ 1/2 cană.
2 linguri ulei de arahide
2 lingurițe (ambalate) ghimbir proaspăt decojit tocat
1/4 cană vin de orez chinezesc sau sake
1/3 cană ceapă verde tocată mărunt
3 linguri unt, temperatura camerei
Gatiti uleiul si ghimbirul in cratita mica la foc mediu-mic 2 minute. Adăugați cu grijă vinul; se fierbe până se reduce la jumătate.
Adăugați ceapa verde și untul. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.)
2 1 1/2 până la 2 kilograme homari vii
Aruncați 1 homar, cu capul mai întâi, într-o oală mare cu apă clocotită. Capac; gatiti 3 minute (homarul nu va fi complet fiert). Folosind clești, transferați homarul pe foaia de copt. Întoarceți apa la fierbere. Repetați cu al doilea homar.
Transferați 1 homar, cu coaja în jos, pe suprafața de lucru.
Așezați vârful cuțitului mare în centrul homarului.
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul nu poate tăia coaja), apoi tăiați în jumătate de la centru până la capătul cozii. Folosiți foarfece de pasăre pentru a tăia coaja. Repetați cu al doilea homar.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Păstrarea jumătăților de homar cu carnea în sus, periați cojile cu ulei de măsline.
Așezați jumătățile, cu carnea în sus, pe grătar.
Ungeți carnea cu ulei; se presară sare și piper.
Așezați tigăile cu sosuri la marginea grătarului pentru a vă încălzi. Acoperiți grătarul; grătați homarii până când sunt opaci în cea mai groasă porțiune de coadă, 7 până la 9 minute.
Serviți, trecând separat sosurile calde.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.