Homar cu unt de nuci de Macadamia

Homar cu unt de nuci de Macadamia
Această rețetă face 10 porții cu 375 calorii, 4G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., homar cu unt de nuci Macadamia ar putea fi un excelent fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos worcestershire, nuci prăjite și macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Unt De Nuci De Macadamia.

Instrucțiuni

1
Combinați untul și tot pătrunjelul, șalotul, usturoiul, lămâia, sosul Worcestershire, sarea, piperul și nucile de macadamia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
2
Se amestecă foarte bine și se rulează în cilindru cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Se pune la frigider aproximativ 2 ore. Când este gata tăiat în cercuri.
4
Tăiați homarul, pe lungime, în 2 bucăți și așezați-l pe grătar. Grătați aproximativ 5 până la 6 minute și, când ați terminat, așezați cercurile de unt de nuci de macadamia deasupra cărnii de homar și lăsați-o să se topească pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MacadamiaUnt De Macadamia
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru
Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru
Culoare Verde Aur, migdale și unt proaspăt nas, se oprește plin și flexibil.Se servește cu homar prăjit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista