Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați homar Chowder. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 171 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, sare, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Homar Chowder, Homar Chowder, și Homar Chowder.
Instrucțiuni
1
Fierbeți homarii, acoperiți, în 3 galoane de apă și 3/4 cană de sare într-un vas de 5 galoane timp de 10 minute sau până când cojile sunt roșu-portocaliu strălucitor și cozile sunt ondulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți din tigaie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea din cochilii. Tăiați gros carnea; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A Permite
4
Combinați cojile de homar, 8 căni de apă și frunzele de dafin în vas. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Strecurați stocul de homar printr-un colizor într-un bol mare; aruncați cojile. Rezervați 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Homar
Grăsime De Porc înapoi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Gătiti slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați ceapa; sotati 2 minute. Se amestecă boia și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați rezervat 4 cani stoc și cartofi; se aduce la fierbere. Gatiti timp de 15 minute sau pana cand cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Scoateți din căldură. Se amestecă carnea de homar, jumătate și jumătate, zahăr, 1/2 linguriță sare și piper. Acoperiți și refrigerați 1 oră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Întoarceți tigaia la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați porumb; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Garnisiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (jumătate de sticlă)
Terroirul unic al premierului Cru Montmain, cu un teren foarte pietros, produce un vin cu arome minerale foarte pronunțate, o putere extraordinară și un potențial excelent de îmbătrânire. Acest vin prezintă o structură excelentă, cu o lungime bună. Atât accesibil, cât și foarte proaspăt, arată o concentrare fantastică.