Homar Bisque este un fără gluten, primar și pescatarian supă. Această rețetă face 20 de porții cu 46 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, lapte, homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, Homar Bisque, și Homar Bisque.
Instrucțiuni
1
Se topește untul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 min. sau până la crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați lapte și Neufchatel; gatiti 5 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Neufchatel
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Se amestecă ingredientele rămase; gătiți 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.