Himmel Futter Torte este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, banane, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Himmel Und Erde (cerul și pământul), Cherry Torte, și Enchilada Torte.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați scurtarea și vanilia; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
3
Combinați făina, praful de copt, sarea, curmalele și nucile; se adaugă în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Date
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau pana se fac testele de prajitura. Se răcește pe un suport de sârmă. Rupeți torte în bucăți mici și aranjați pe o farfurie de servire. Chiar înainte de servire, așezați fructele deasupra și acoperiți cu frișcă. Fructele pot fi variate în funcție de sezon.