Hickory Somon la Gratar cu Sos Tartar

Hickory Somon la Gratar cu Sos Tartar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și pescatarie în cutia dvs. de rețete, somon la grătar Hickory cu sos tartar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 702 calorii, 36 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. Pentru 4,46 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ceapă, muștar măcinat și murături. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67%. Rețete similare includ Rollo De Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (Rulada de somon afumat cu sos tartar și linte), somon la grătar cu sos tartar și prăjituri cu somon cu sos tartar de anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați untul și usturoiul; gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Stropiți 2 linguri de amestec de unt peste somon; acoperiți cu felii de lămâie. Puneți deoparte amestecul de unt rămas pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați așchii de lemn pe grătar conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Puneți pielea de somon în jos pe grătar. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau la 4 inchi de foc timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Peste somon, puneți cu grijă niște amestec de unt rezervat. Acoperiți și grătarul sau prăjiți cu 15-20 de minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, ungeți ocazional cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sosul tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Serviți cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista