Hickory-Pui La Grătar
Hickory-gratar nemernic de pui ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți nucșoară, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați chipsurile de hickory în apă cel puțin 30 de minute; scurgere. Pregătiți Frecare Umedă.
Măsurați 1/2 cană de frecare umedă și lăsați-o deoparte. Înveliți puiul cu 1 cană rămasă frecată umedă.
Puneți puiul într-o pungă de plastic mare, grea, cu fermoar; sigilați punga și marinați la frigider 8 ore.
Preîncălziți grătarul cu gaz la cald mediu (350 până la 40
folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga.
Așezați așchii de hickory într-o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință sau un pachet de folie de aluminiu înțepat cu găuri pe grătar peste arzătorul drept. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft peste arzătorul stâng. Grătar, neacoperit, 30 de minute sau până când este gata, întorcându-se frecvent.
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Combinați orezul și ingredientele rămase; aruncați ușor. Puneți orezul uniform pe fiecare farfurie de servire individuală. Top orez cu pui.
Serviți cu frecare umedă rezervată.