Hibiscus-Ginger Sparkler ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 68 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceai de hibiscus liber, zahăr, suc de rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Hibiscus Iced Ceai Sparkler, Sparkler De Mere-Ghimbir, și Grapefruit și ghimbir Sparkler.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă ceaiul; acoperiți și abrupți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți zahărul într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se toarnă ceaiul cald printr-o sită peste zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul. Aruncați frunzele de ceai. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se amestecă sucul de rodie și siropul de ghimbir în amestecul de ceai; acoperiți și refrigerați până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Rodie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Ceai
5
Umpleți fiecare dintre cele 4 pahare cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
6
Se toarnă 2/3 cană amestec de ceai peste gheață în fiecare pahar; adăugați 1/2 cană apă spumantă în fiecare pahar.