Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan)

Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan)
Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 186 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci cărnoase, bulion de ciuperci, khao khua și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Het Paa Naam Tok (salată de ciuperci de pădure în stil Isaan), Larb Inspirat De Isaan, și Cupe De Patiserie Cu Ciuperci De Pădure.

Instrucțiuni

1
GATITI CIUPERCILE
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2
Pregătiți un grătar, de preferință cărbune, pentru a găti la foc mediu. Sau preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Aruncați ciupercile într-un castron împreună cu suficient ulei pentru a le acoperi ușor. Condimentează generos cu sare și piper și aruncă din nou. Grătiți ciupercile, întorcându-le ocazional, până când sunt fierte și se rumenesc adânc în pete, 5 până la 10 minute, în funcție de mărimea ciupercilor, transferându-le pe măsură ce sunt gătite pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
4
Tăiați orice ciuperci mari în felii de mușcătură, de aproximativ 1/2 inch grosime. Lăsați orice ciuperci mici întregi. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de ciuperci tocate, fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Lasă-le să se răcească ușor în timp ce faci pansamentul.
6
FACEȚI PANSAMENTUL
7
Combinați sucul de lămâie, sosul de soia, bulionul de ciuperci, zahărul, pudra de chile și lemongrass într-un wok sau o tigaie medie, puneți-l la foc mediu și încălziți amestecul până când este cald la atingere, aproximativ 15 secunde. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
CiuperciCiuperci
StocStoc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
ASAMBLAȚI SALATA
9
Adăugați ciupercile în tigaie împreună cu șalotele, menta, coriandrul și pudra de orez, aruncați bine și transferați pe o farfurie într-o grămadă mică, astfel încât majoritatea ierburilor să ajungă aproape de vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
IerburiIerburi
MentăMentă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați încă un vârf sau două de pudră de orez și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
11
Notă
12
Dacă doriți, grătiți scurt garniturile de ciuperci, puneți-le într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și fierbeți timp de aproximativ 15 minute. Scoateți 1 lingură de lichid pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
De asemenea, este important să se țină cont de faptul că, în cazul în care
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
14
Whisky Soda Lounge Ny în New York City. Câștigătorul unui premiu James Beard din 2011 pentru cel mai bun bucătar Nord-Vest, Andy își împarte timpul între Chiang Mai, Thailanda; New York; și Portland, Oregon.JJ GOODE este un scriitor alimentar din Brooklyn și coautor al cărților o fată și porcul ei cu April Bloomfield, Morimoto cu Masaharu Morimoto și Truly Mexican cu Roberto Santiba Execuluz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoriandru tocat grosier (tulpini subțiri și frunze), ușor ambalatcoriandru tocat grosier (tulpini subțiri și frunze), ușor ambalat11 kilogram de dovlecel,colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2(iarnă)14 grame de lămâie feliată subțire (numai părți fragede), din aproximativ 2 tulpini mari (aproximativ14 grame de lămâie feliată subțire (numai părți fragede), din aproximativ 2 tulpini mari (aproximativ2(iarnă)suc de lămâie (de preferință din tei cheie sau înțepat cu o lingură mică de suc de lămâie Meyer)suc de lămâie (de preferință din tei cheie sau înțepat cu o lingură mică de suc de lămâie Meyer)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de mentă tocate grosier (cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine), ușor ambalatefrunze de mentă tocate grosier (cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine), ușor ambalate283Nuci de orice fel (tocate)ciuperci mixte cărnoase (cum ar fi stridii, stridii Regale, cremini și/sau ciuperci sălbatice), tulpini dure tăiate și orice ciuperci mari înjumătățite prin tulpină (garnituri rezervate; Vezi nota)ciuperci mixte cărnoase (cum ar fi stridii, stridii Regale, cremini și/sau ciuperci sălbatice), tulpini dure tăiate și orice ciuperci mari înjumătățite prin tulpină (garnituri rezervate; Vezi nota)28Nuci de orice fel (tocate)șalotă mică decojită, de preferință asiatică sau ceapă roșie foarte mică, înjumătățită pe lungime și feliată subțire cu bobul (aproximativ 1/4 cană, ușor ambalată)șalotă mică decojită, de preferință asiatică sau ceapă roșie foarte mică, înjumătățită pe lungime și feliată subțire cu bobul (aproximativ 1/4 cană, ușor ambalată)2(iarnă)Sos de soia subțire ThailandezSos de soia subțire Thailandez1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)stoc de ciuperci (cumpărat sau de casă; Vezi nota) sau apăstoc de ciuperci (cumpărat sau de casă; Vezi nota) sau apă2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUn strop generos de ulei vegetalUn strop generos de ulei vegetal11 kilogram de dovlecel,heaping linguriță Khao Khua (praf de orez prăjit-lipicios), plus 3 ciupituri pentru finisareheaping linguriță Khao Khua (praf de orez prăjit-lipicios), plus 3 ciupituri pentru finisare11 kilogram de dovlecel,Phrik Phon Khua (pulbere prăjită-chile)Phrik Phon Khua (pulbere prăjită-chile)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista