Herbes de Provence Gratin de cartofi

Herbes de Provence Gratin de cartofi
Herbes de Provence Gratin de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 365 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.76 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată cremoasă de cartofi Dijon cu Herbes de Provence, Herbes de Provence, și Herbes de Provence pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Cojiți și spălați cartofii și feliați-i cu adevărat subțire folosind o mandolină din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4
Ungeți generos un vas de copt sau gratinat rezistent la cuptor de 12 inci (aproximativ 2 1/2 până la 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Într-o cratiță mică, aduceți jumătate și jumătate, căței de usturoi și herbes de Provence la foc mic. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți căței de usturoi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
7
Aranjați cartofii într-un strat suprapus pe fundul vasului. Condimentează stratul generos cu sare și piper. Împrăștiați ușor cu o parte din brânza rasă. Faceți un alt strat de cartofi și brânză, terminând cu o brânză mai generoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Apăsați ușor straturile în jos.
9
Se toarnă amestecul jumătate și jumătate peste straturile de cartofi și se umple vasul până la vârful cartofilor. Acoperiți vasul liber cu folie, astfel încât să nu atingă brânza deasupra și coaceți 30 de minute, descoperiți și coaceți încă 10 până la 15 minute până când brânza este bulbucată și rumenită frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Se lasă să se răcească 20 până la 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista