Herb Usturoi Cartofi La Cuptor
Herb usturoi cartofi la cuptor necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 221 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți ulei de măsline, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Herb Usturoi Cartofi La Cuptor, Usturoi prăjit și cartofi din plante, și Usturoi Prăjit-Cartofi Noi De Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Puneți cartofii pe toate părțile cu o furculiță. Se acoperă fiecare cartof cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Așezați fiecare cartof pe capătul unei foi separate de folie de aluminiu. Zdrobiți cu mâna crengutele de cimbru și rozmarin și așezați 2 crenguțe din fiecare și 1/4 din usturoiul zdrobit lângă fiecare cartof.
Rotiți cartofii și ierburile în folie și pliați peste părți pentru a sigila.
Puneți pachetele de cartofi pe grătarul preîncălzit și închideți capacul. Gatiti 40 de minute, intorcand ocazional, pana cand se inmoaie.