Herb Spincultzle cu pete și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Herb SP. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, pete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre Snap umplută cu ierburi și brânză, Salată de cartofi cu smântână-ierburi cu mazăre, și Orecchiette cu mazăre, creveți și zară-pansament cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați făină, sare, ierburi și piper. Bateți ușor ouăle cu 1/3 cană de lapte și adăugați la ingredientele uscate. Folosind o furculiță, combinați rapid și ușor ingredientele umede și uscate. Dacă aluatul este foarte gros și greu de lucrat împreună, adăugați mai mult lapte, până la cupa de la mie în total. Lăsați aluatul să se odihnească aproximativ 15 minute.
Între timp, pregătiți o oală mare cu apă clocotită sărată. Umeziți o tăietură de lemn cu apă rece.
Întindeți o porție de aluat într-o bandă lungă de-a lungul plăcii.
Folosiți o spatulă mare offset pentru a tăia fâșii mici și subțiri de aluat și aruncați-le în apă sărată și clocotită.
Tăiați aluatul în unghiuri mici pentru a împiedica spincultzle să devină prea lung. Pe măsură ce tăiați aluatul, lăsați bucățile mici să cadă în apa clocotită. Odată ce plutește spincultzle, lăsați-le să fiarbă la fierbere blândă încă 1-2 minute, până când nu mai au un gust de făină crudă și au o textură plăcut fermă.
Scoateți spincultzle-ul gătit cu o strecurătoare și șocați scurt în apă cu gheață.
Scurgeți bine spincultzle răcit și întindeți-l pe o foaie de copt pentru a se usca în continuare în timp ce continuați să tăiați și să gătiți aluatul rămas.
Încălziți o tigaie la foc mediu, topiți o lingură de unt și adăugați pesmet și pătrunjel. Aruncați pentru a acoperi uniform și gătiți până când sunt ușor prăjite și crocante.
Transferați firimiturile de pâine din tigaie și puneți-le deoparte.
Adăugați o cantitate mică de ulei de gătit (puțin mai mult dacă pata este foarte slabă) în tigaie. Gatiti pata sau slanina pana cand grasimea este redata si carnea este crocanta.
Adăugați mazărea și restul de 2-3 linguri de unt. Când untul este topit, adăugați spincultzle. Gatiti pana cand spincultzle este incalzit si usor rumenit in unele locuri. Condimentează cu sare suplimentară, după gust.
Se transferă într-un platou de servire și se acoperă cu pesmet cu unt.