Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Crema)

Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Crema)
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1629 calorii. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de porumb (crema De elote), Porumb Mexican la grătar cu cremă, și SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA).

Instrucțiuni

1
Congelați inserția producătorului de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Tăiați fiecare știulet în jumătate transversal. Stați o bucată de știulet în poziție verticală, sprijinind capătul tăiat pe o tăietură, o placă de plăcintă sau un bol mare de amestecare puțin adânc. Cu un cuțit de bucătar, tăiați sâmburii, rotind știuletul în timp ce mergeți. Rezervați știuletul. Repetați cu știuleții rămași.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați boabele de porumb, crema, laptele, zahărul brun, bețișoarele de scorțișoară, sarea și știuleții de porumb într-o cratiță cu fund mediu greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu mic și se fierbe 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
UmărUmăr
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
5
Îndepărtați și aruncați știuleții și bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
6
Se toarnă cu grijă amestecul de porumb în blender (faceți acest lucru în loturi, dacă este necesar) și piure până se omogenizează. Se strecoară amestecul în piure într-un castron mare. Ștergeți cratița, readuceți amestecul în cratiță și aduceți-l înapoi la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare până se omogenizează. În flux lent și constant, turnați încet și cu grijă 2 căni de amestec fierbinte, amestecând continuu (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți amestecul de gălbenuș de ou în amestec în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant până când temperatura ajunge la 170 F, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se strecoară crema într-un castron mare și se răcește complet, aproximativ 3 ore, la frigider sau, se pune vasul în baie de gheață și se amestecă până se răcește, 10 până la 15 minute. Congelați crema de porumb în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Servește.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista