Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Crema)
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1629 calorii. Pentru $7.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bețișoare de scorțișoară, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de porumb (crema De elote), Porumb Mexican la grătar cu cremă, și SUPĂ DE PORUMB (CREMA DE MAZORCA).
Instrucțiuni
Congelați inserția producătorului de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Tăiați fiecare știulet în jumătate transversal. Stați o bucată de știulet în poziție verticală, sprijinind capătul tăiat pe o tăietură, o placă de plăcintă sau un bol mare de amestecare puțin adânc. Cu un cuțit de bucătar, tăiați sâmburii, rotind știuletul în timp ce mergeți. Rezervați știuletul. Repetați cu știuleții rămași.
Combinați boabele de porumb, crema, laptele, zahărul brun, bețișoarele de scorțișoară, sarea și știuleții de porumb într-o cratiță cu fund mediu greu. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu mic și se fierbe 20 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
Îndepărtați și aruncați știuleții și bețișoarele de scorțișoară.
Se toarnă cu grijă amestecul de porumb în blender (faceți acest lucru în loturi, dacă este necesar) și piure până se omogenizează. Se strecoară amestecul în piure într-un castron mare. Ștergeți cratița, readuceți amestecul în cratiță și aduceți-l înapoi la foc mic la foc mediu.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare până se omogenizează. În flux lent și constant, turnați încet și cu grijă 2 căni de amestec fierbinte, amestecând continuu (Vezi notele).
Bateți amestecul de gălbenuș de ou în amestec în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant până când temperatura ajunge la 170 F, 8 până la 10 minute.
Se strecoară crema într-un castron mare și se răcește complet, aproximativ 3 ore, la frigider sau, se pune vasul în baie de gheață și se amestecă până se răcește, 10 până la 15 minute. Congelați crema de porumb în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.