Harisseh (dulciuri din Orientul Mijlociu) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 16 cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Dacă aveți la îndemână făină de semolă, apă, jumătăți de migdale albite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată Din Orientul Mijlociu, Pui Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați semolina, praful de copt, 2 căni de zahăr și migdalele tocate până se omogenizează uniform. Se amestecă iaurtul, uleiul vegetal și apa de trandafir până se formează un aluat moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Apa De Trandafiri
Nu Dintr-o Grădină Locală
(23)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și Prăjire
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Apăsați aluatul într-un vas de copt pătrat de 9x9 inci și neteziți partea superioară. Înscrieți partea superioară a aluatului pentru a crea 25 de pătrate, apoi topiți fiecare pătrat cu o jumătate de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul s-a umflat și s-a rumenit, aproximativ 20 de minute. Harisseh se face atunci când partea de sus este de aur, iar centrul a întărit. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
În timp ce harisseh se răcește, turnați apă și 2 căni de zahăr într-o cratiță. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă 1 linguriță de apă de trandafir și suc de lămâie, apoi se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Apa De Trandafiri
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Pentru a servi, tăiați harissehul cald în 25 de pătrate și așezați-l pe un platou mare de servire; turnați siropul de apă de trandafir, asigurându-vă că toate bucățile sunt umede.