Harissa Salmon
Somonul Harissa este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 372 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coriandru măcinat, pastă de chile, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon de Harissa prăjit într-o singură tigaie cu legume, Somon Harissa Verde La Grătar, și Somon la grătar cu sos Harissa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti harissa, puneți semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti 2 minute sau pana cand parfumati, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați coriandru; gatiti 1 minut.
Combinați semințele de chimen, amestecul de usturoi, ardeiul gras, pasta de chile și 1/4 linguriță de sare într-un blender sau mini robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul, chimenul și coaja, conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Se ia de pe foc; adăugați coriandru și 1/4 linguriță sare. Aruncă ușor. Acoperiți și păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti somonul, încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați somonul cu 1/4 linguriță de sare.
Adăugați somon în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți peștele; întindeți harissa uniform peste pește.
Coaceți la 400 timp de 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.