Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă

Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă
Haricots Verts, fenicul prăjit și eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts, Verdeață Proaspătă Cu Sfeclă Prăjită, Haricots Verts Și Brânză De Capră C, și Haricots Verts Almondine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați jumătățile pe lungime în pene de 1/2 inch lățime, cu un miez încă atașat la fiecare.
4
Combinați feniculul și șalotele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați 3 linguri de ulei; se amestecă pentru a acoperi. Aranjați fenicul și eșalota într-un singur strat pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute.Gatiti haricots verts in cratita mare de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Haricots VertsHaricots Verts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți din nou. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați legume prăjite și haricots verts; aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Haricots VertsHaricots Verts
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
10
Se transferă în castron și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista