Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă

Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă
Haricots Verts, fenicul prăjit și eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts, Verdeață Proaspătă Cu Sfeclă Prăjită, Haricots Verts Și Brânză De Capră C, și Haricots Verts Almondine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați jumătățile pe lungime în pene de 1/2 inch lățime, cu un miez încă atașat la fiecare.
4
Combinați feniculul și șalotele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați 3 linguri de ulei; se amestecă pentru a acoperi. Aranjați fenicul și eșalota într-un singur strat pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute.Gatiti haricots verts in cratita mare de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Haricots VertsHaricots Verts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți din nou. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați legume prăjite și haricots verts; aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Haricots VertsHaricots Verts
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10
Se transferă în castron și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista