Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă
Haricots Verts, fenicul prăjit și eșalotă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 396 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, ulei de măsline, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Teriyaki Somon prăjit cu portocale, cartofi Fingerling și Haricots Verts, Verdeață Proaspătă Cu Sfeclă Prăjită, Haricots Verts Și Brânză De Capră C, și Haricots Verts Almondine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Tăiați bulbii de fenicul pe lungime în jumătate.
Tăiați jumătățile pe lungime în pene de 1/2 inch lățime, cu un miez încă atașat la fiecare.
Combinați feniculul și șalotele într-un castron mare.
Adăugați 3 linguri de ulei; se amestecă pentru a acoperi. Aranjați fenicul și eșalota într-un singur strat pe foaia pregătită.
Se presară generos cu sare și piper. Prăjiți până când sunt fragede și aurii, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute.Gatiti haricots verts in cratita mare de apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți din nou. Se usucă.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați legume prăjite și haricots verts; aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron și se servește.