Hamentashen cu umplutură de Brownie

Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Hamentashen cu umplutură de Brownie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, praf de copt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Brownie mușcă cu umplutură de Mascarpone de vanilie, Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu umplutură de căpșuni, și Cookie-uri Brownie cu umplutură de cremă de Caramel sărat.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și zahărul până la crem. Se amestecă uleiul vegetal, sucul de mere, sucul de lămâie și extractul de vanilie.
Se amestecă praful de copt în făină și se adaugă la amestecul de ouă, amestecând pentru a forma un aluat. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Pregătiți umplutura: combinați amestecul de brownie, ouăle, apa și uleiul vegetal și amestecați bine. (De asemenea, puteți urma instrucțiunile pachetului și puteți utiliza versiunea cu conținut scăzut de grăsimi, dacă doriți). Refrigerați aluatul brownie timp de 3 ore sau peste noapte.
Scoateți aluatul de prăjituri din frigider și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Se amestecă oul și lingura de apă pentru a face o spălare de ou.
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Întindeți jumătate din aluat pe o bucată lungă de hârtie pergament într-un dreptunghi de aproximativ 1/4 inch grosime. Folosiți un tăietor rotund mare pentru prăjituri pentru a tăia cercuri în aluat.
Scoateți resturile de aluat din jurul cercurilor.
Folosind două linguri, Așezați 1 lingură de aluat de brownie răcit în centrul fiecărui cerc de aluat pentru prăjituri.
Periați marginile cercurilor cookie cu spălarea ouălor.
Îndoiți cookie-ul într-o formă triunghiulară, aducând marginile în sus, astfel încât să se suprapună parțial umpluturii brownie. Strângeți colțurile pentru a sigila aluatul.
Periați hamentashenul cu spălarea ouălor. Repetați cu cercurile rămase și cealaltă jumătate a aluatului.
Transferați hârtia pergament care ține prăjiturile pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fundul fursecurilor se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.