Hamburgeri Adevărați

Hamburgeri Adevărați
Hamburgeri reale ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 552 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, gălbenușuri de ou, mandrină măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestec De Tort Galben De Casă: Ingrediente Reale, Foarte Rapid, Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple, și Budinca De Porumb Real + Prieteni Adevărați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați cu grijă carnea, sosul de friptură, gălbenușurile de ou, sarea și piperul cu dinții unei furculițe, dar nu-l zdrobiți. Formați ușor fiecare hamburger și apăsați ușor într-o formă de patty. Faceți o indentare și puneți o felie subțire de unt în interiorul fiecărui hamburger, asigurându-vă că untul este în întregime învelit în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Încălziți un grătar, un pui de carne sau o tigaie și gătiți hamburgerii timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte până aproape gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu. Lăsați hamburgerii să se odihnească timp de 5 minute și serviți imediat pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista