Hamburger rapid

Hamburger rapid
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia de rețete, Hamburger Quick ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 339 de calorii, 14 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de brânză cheddar, coajă de patiserie necoaptă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 33%. Încercați sosul de hamburger rapid, supa de hamburger rapidă și ușoară și chiflele de hamburger rapid și ușor de lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă făina, condimentele, laptele, ouăle și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CondimenteCondimente
BrânzăBrânză
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Carne De VităCarne De Vită
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
CarneCarne
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
2
Transferați pe coaja de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
3
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
CuțitCuțit
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Cannonball Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cannonball Merlot
Cannonball Merlot
Merlot-ul nostru 2012 este euforie într-o sticlă. Culoarea purpurie ispitește toate simțurile, în timp ce arome îmbietoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare plină de mătăsuri, cu structură sofisticată, concentrare minunată și textură jucăușă care iese cu ochiul, creând încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și prăjitură condimentată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista