Hamburger Buns este un vegetarian pâine. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ou, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Hamburger Buns, și Hamburger sau Chifle Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește la 105 până la 115 F.
3
Între timp, amestecați împreună apă caldă, drojdie și 1/2 linguriță zahăr în vasul mixerului până când drojdia s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
5
Adăugați untul, laptele cald și restul de 1/4 cană de zahăr în amestecul de drojdie și amestecați cu accesoriul cu palete la viteză mică până când untul s-a topit, apoi amestecați ouăle până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Drojdie
Ouă
Lapte
6
Adăugați sare și 4 căni de făină și amestecați, răzuind partea bolului după cum este necesar, până când făina este încorporată. Bateți la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Treceți la cârligul de aluat și bateți în restul de 2 căni de făină la viteză medie până când aluatul se îndepărtează de partea bolului, aproximativ 2 minute; dacă este necesar, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată. Bateți încă 5 minute. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Transferați aluatul într-un castron mare ușor uns și întoarceți-l la strat. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până se dublează, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
9
Unt 2 foi mari de copt. Puneți aluatul în jos, apoi întindeți-l pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 14 inci (aproximativ 1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Punch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
10
Tăiați cât mai multe runde posibil cu tăietorul cu făină și aranjați 3 inci pe foi de copt. Aduna și reroll resturi, apoi se taie mai multe runde.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Acoperiți ușor chiflele cu folie de plastic unsă și lăsați-le să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când țin un semn de deget atunci când sunt înțepate ușor, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
12
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Periați chiflele cu ou spălați și coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când blaturile sunt aurii, iar partea inferioară este maro aurie și sună goală la atingere, 14 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Transferați în rafturi pentru a se răci complet.
1
·Dacă nu aveți un mixer de stand, amestecați ingredientele împreună în aceeași ordine cu o lingură de lemn până când se formează un aluat. Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă, încorporând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 7 până la 8 minute.* Chiflele pot fi congelate, înfășurate bine, până la 1 lună.