Hamburger Buns
Hamburger Buns este un vegetarian pâine. O porție conține 241 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ou, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), Hamburger Buns, și Hamburger sau Chifle Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu.
Se ia de pe foc și se răcește la 105 până la 115 F.
Între timp, amestecați împreună apă caldă, drojdie și 1/2 linguriță zahăr în vasul mixerului până când drojdia s-a dizolvat.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Adăugați untul, laptele cald și restul de 1/4 cană de zahăr în amestecul de drojdie și amestecați cu accesoriul cu palete la viteză mică până când untul s-a topit, apoi amestecați ouăle până se combină bine.
Adăugați sare și 4 căni de făină și amestecați, răzuind partea bolului după cum este necesar, până când făina este încorporată. Bateți la viteză medie 1 minut.
Treceți la cârligul de aluat și bateți în restul de 2 căni de făină la viteză medie până când aluatul se îndepărtează de partea bolului, aproximativ 2 minute; dacă este necesar, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată. Bateți încă 5 minute. (Aluatul va fi lipicios.)
Transferați aluatul într-un castron mare ușor uns și întoarceți-l la strat. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până se dublează, aproximativ 2 1/2 ore.
Unt 2 foi mari de copt. Puneți aluatul în jos, apoi întindeți-l pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-o rundă de 14 inci (aproximativ 1/2 inch grosime).
Tăiați cât mai multe runde posibil cu tăietorul cu făină și aranjați 3 inci pe foi de copt. Aduna și reroll resturi, apoi se taie mai multe runde.
Acoperiți ușor chiflele cu folie de plastic unsă și lăsați-le să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când țin un semn de deget atunci când sunt înțepate ușor, 1 1/2 până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Periați chiflele cu ou spălați și coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când blaturile sunt aurii, iar partea inferioară este maro aurie și sună goală la atingere, 14 până la 20 de minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci complet.
·Dacă nu aveți un mixer de stand, amestecați ingredientele împreună în aceeași ordine cu o lingură de lemn până când se formează un aluat. Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă, încorporând suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, 7 până la 8 minute.* Chiflele pot fi congelate, înfășurate bine, până la 1 lună.