Hamantaschen

Hamantaschen
Hamantaschen ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 28. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, ulei de canolan, caise și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hamantaschen, Hamantaschen, și Hamantaschen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, praful de copt, sarea și coaja de lămâie într-un castron mare și amestecați-le împreună cu mâinile până se combină bine. Într-un castron separat, bateți ouăle, zahărul și uleiul împreună energic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Turnați amestecul de ouă în ingredientele uscate și amestecați-le împreună cu mâinile timp de 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați apa și continuați să amestecați cu mâinile până când aluatul se reunește, încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
4
Răzuiți aluatul pe o suprafață făinoasă, adăugând puțin mai mult F lour dacă aluatul este prea lipicios. Folosiți mâna pentru a aplatiza ușor aluatul într-un disc gros și înfășurați discul foarte bine în folie de aluminiu. Se dă la frigider până când aluatul este bine fixat, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Combinați toate ingredientele de umplutură într-o cratiță medie și aduceți-le la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute. Puneți amestecul deoparte până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, apoi transferați-l în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Refrigerați umplutura până când este complet răcită înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Combinați toate ingredientele de umplutură într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți până când amestecul s-a redus oarecum, 15 până la 20 de minute. Puneți amestecul deoparte până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, apoi transferați-l într-un robot de bucătărie și procesați până când semințele de Mac s-au descompus și sunt bine încorporate, 5 până la 6 minute. Refrigerați umplutura până când este complet răcită înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Scoateți aluatul din frigider (va arăta și se va simți destul de gras) și transferați-l pe o suprafață făinoasă. Rupeți o bucată mică de aluat și rotiți-o între mâini într-o minge aproximativ de dimensiunea unei mingi de Ping-Pong; folosiți mâna pentru a aplatiza mingea într-un disc gros. Repetați cu aluatul rămas pentru a face aproximativ 28 de discuri și țineți-le la frigider. Apoi, trageți câte un disc și așezați-l pe o foaie de hârtie pergament făinată. Îndoiți marginea hârtiei peste partea superioară a discului și folosiți o presă de tortilla sau un sucitor pentru a aplatiza aluatul până când se dublează aproximativ lățimea. Folosind aceeași foaie de pergament și adăugând făină după cum este necesar, repetați cu bucățile de aluat rămase. Lucrând cu 1 bucată de aluat aplatizată la un moment dat, dollop o lingură plină de umplutură la alegere în centrul aluatului. Apoi îndoiți ușor 1 margine a aluatului peste partea (dar nu deasupra) umpluturii și apăsați ușor marginea pe umplutură, astfel încât să rămână pe loc. Apoi, aduceți o a doua margine în același mod. În cele din urmă, aduceți a treia margine și ciupiți cele 3 cusături împreună, creând o patiserie triunghiulară cu puțin din umplutura încă expusă în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
2
Transferați-l pe o foaie de copt de 10 x 15 inci, căptușită cu hârtie pergament și unsă cu ulei sau spray de gătit (folosiți un cuțit de bancă sau o spatulă metalică pentru a răzui ușor fundul cookie-ului umplut de pe suprafața de lucru, dacă este necesar). Repetați cu aluatul rămas și umplutura. Acoperiți fursecurile umplute cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți folia de plastic și coaceți fursecurile, rotind tava la jumătatea coacerii, până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
5
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Revista