Halushki cu găluște de Pap

Halushki cu găluște de Pap
Halushki cu găluște de Pap ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 327 calorii. Un amestec de unt, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Halushki, Halushki-varză și tăiței, și Halushki cu slănină și brânză Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, ouăle și laptele și se condimentează cu sare și piper, se amestecă manual până se încorporează, asigurându-se că nu se amestecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
2
Se pune la frigider acoperit și se lasă să se odihnească 1 oră. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert, tăiați găluștele de mărime penny în apă cu mâna și lăsați să fiarbă 5 minute. Se strecoară găluștele și se lasă deoparte. Topiți untul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și gătiți până la translucid, adăugați varza și ardeiul și gătiți până se înmoaie. Aruncați cu găluște și șuncă afumată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista