Halibutul lui BREAKSTONE Enchiladas

Halibutul lui BREAKSTONE Enchiladas
Halibut enchiladas de la BREAKSTONE este o rețetă mexicană care servește 6. O porție conține 486 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână crema de grăsime redusă breakstone, roșii, fileuri de halibut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma înghețata cu grăsime redusă, puteți urma acest fel principal cu Înghețată ușoară de ciocolată: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Halibut Enchiladas, Halibut Enchiladas, și Halibut Savuros Enchiladas.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista