Halibut și pudră de cartofi dulci
Halibutul și Chowder de cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, frișcă, halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Halibut Cu Cartofi Prăjiți Și Var, Pudră De Cartofi Dulci, și Pudră De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare; adăugați cârnați andouille, feliați cu grosimea de 1/4 inch și amestecați des până când începeți să se rumenească.
Adăugați ceapa, curățată și tocată și amestecați des până se limpezește.
Adăugați fire de șofran, bulion de pui și cartof dulce, curățate și tăiate în bucăți de 1/2 inch. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cartoful dulce este abia fraged când este străpuns, aproximativ 5 minute. Se amestecă frisca și sarea și piperul după gust.
Între timp, clătiți halibutul și uscați-l; tăiați în bucăți de 1 inch.
Așezați bucăți deasupra supei, acoperiți și gătiți până când halibutul este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiați o bucată pentru a verifica), aproximativ 10 minute. Se amestecă ușor supa. Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă verde feliată subțire.
Asocierea vinului: Arneis, un alb Italian plin de viață (Numele înseamnă "mic ticălos"), se potrivește aproape perfect cu pudra de halibut, deși un Riesling uscat bogat în minerale și aromat funcționează bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.