Halibut-Sparanghel Prăjit

Halibut-Sparanghel Prăjit
Halibut-sparanghel Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de tăieturi de sparanghel, roșii, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pește, ceapă, usturoi, ghimbir și sparanghel; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când peștele aproape fulgi cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SparanghelSparanghel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PeștePește
3
Se amestecă cu grijă ingredientele rămase. Gatiti pana cand fulgii de peste se usuca usor cu furculita si amestecul se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Se servește cu sos de soia suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista