Halibut prăjit în tigaie cu Rețetă de vinaigretă cu Caper
Halibut prăjit în tigaie cu Rețetă de vinaigretă de Caper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei, pătrunjel, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă de Caper, Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie, și Halibut la grătar cu vinaigretă cu capere de lămâie pentru rețete similare.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.