Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin

Halibutul prăjit cu fenicul fiert cu vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 336 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut prăjit cu fenicul fiert cu vin, Halibut fiert într-un bulion de roșii-fenicul, și Halibut prăjit cu praz fiert cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pene de fenicul tăiate în jos, condimentați cu sare și piper negru și presărați ardeiul roșu zdrobit. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când feniculul se rumeneste, aproximativ 12 minute, întorcând panele la jumătate.
Adăugați 1 cană de vin și apă, frunze de dafin și stafide și fierbeți la foc mic, întorcând pene de câteva ori, până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat și feniculul este fraged, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin și condimentați feniculul cu sare și piper negru.
Între timp, întindeți șalota tocată în formă de file de pește pe o foaie de copt cu margini și stropiți cu restul de 1 lingură de vin. Condimentați partea jupuită a fileului cu sare și piper negru și așezați-o pe șalota tocată. Frecați vârful peștelui cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți halibutul pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 12 minute, până când abia este opac în centru.
Transferați halibutul, cu sucurile sale de gătit, într-un platou, lingurați feniculul fiert alături și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.