Nevoie de o felul principal pescatarian? Halibutul prăjit cu crustă de nucă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Epicurious. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, busuioc, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ Halibut prăjit cu crustă de nucă, Halibut cu crustă de muștar, și Halibut cu crustă de ierburi-migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă nucile, panko și toate ierburile într-un castron mic; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți fiecare file de pește cu 1 lingură de unt topit; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De Pește
Resturi Proaspete
4
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Presărați amestecul de panko-ierburi deasupra peștilor, împărțind în mod egal și apăsând pentru a adera. Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute. Dacă se dorește topping mai crocant, preîncălziți broilerul și fierbeți peștele aproximativ 1 minut, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Transferați peștele în farfurii; garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
7
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.