Halibut prăjit cu crustă de nucă

Nevoie de o felul principal pescatarian? Halibutul prăjit cu crustă de nucă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Epicurious. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, busuioc, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Rețete similare includ Halibut prăjit cu crustă de nucă, Halibut cu crustă de muștar, și Halibut cu crustă de ierburi-migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Se amestecă nucile, panko și toate ierburile într-un castron mic; se presară sare și piper.
Ungeți fiecare file de pește cu 1 lingură de unt topit; se presară sare și piper.
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită.
Presărați amestecul de panko-ierburi deasupra peștilor, împărțind în mod egal și apăsând pentru a adera. Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute. Dacă se dorește topping mai crocant, preîncălziți broilerul și fierbeți peștele aproximativ 1 minut, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Transferați peștele în farfurii; garnisiți cu pene de lămâie.
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.