Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul Poșat cu vinaigretă caldă de slănină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, file de halibut, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Halibut braconat cu vinetă cu ierburi, Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar, și Salata caldă de rucola a lui Michael Ruhlman cu slănină și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând bulion și amestec de legume. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pește în tigaie. Gatiti 8 minute sau pana cand pestele se fulgi usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți peștele din lichidul de gătit folosind o lingură cu fante; rezervați 1 cană plus 2 linguri lichid de gătit. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați șalotă la picături în tigaie; saut 1 minut sau până se înmoaie, amestecând continuu. Se amestecă 2 linguri de oțet și muștar; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă 2 linguri de lichid de gătit rezervat, restul de 1 lingură de oțet, sirop, ulei, sare și piper; gatiti 30 de secunde, amestecand ocazional. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați aproximativ 3/4 cană de amestec de legume în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare cu 1/4 cană de lichid de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați 1 felie de pâine și 1 file de pește în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
9
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de amestec de slănină.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.