Halibut piperat, fasole verde și salată de măsline
Halibutul piperat, fasolea verde și salata de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $7.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, piper, măsline grecești și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, Fasole Verde Piperată, și Halibut prăjit cu sos de măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți vinaigreta. Spălați fasolea și tăiați capetele; îndepărtați șirurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați fasolea într-o cratiță mare cu apă clocotită; gatiti 2 minute; scurgere. Clătiți sub apă rece; se scurge bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Înveliți halibutul cu spray de gătit; frecați boabele de piper și sarea pe ambele părți ale fripturilor. Pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Halibut
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați halibutul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Rupeți halibutul în bucăți; aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
6
Așezați salata într-un castron mare și adăugați suc de lămâie, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de salată uniform între 4 farfurii. Aranjați fasolea verde, halibutul și pene de roșii uniform pe farfurii și presărați fiecare porție cu măsline tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Halibut
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.