Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide
Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 988 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 8.48 pe portie. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână, Risotto alb cu piure Fava, și Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare sau vas de copt, amestecați uleiul, rozmarinul, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați halibutul și amestecați pentru a-l acoperi în marinată. Acoperiți cu folie de plastic și marinați, la frigider, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Halibut
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, amestecați mazărea, spanacul și sucul de lămâie, oprind și răzuind ocazional părțile laterale și amestecând până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți apa sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați sparanghelul și fierbeți, neacoperit, până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Scurgeți, apoi scufundați imediat sulițele în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scurgeți din nou sparanghelul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Într-o tigaie de cratiță medie la foc moderat, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați sparanghelul și aruncați-l în untul topit. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți bulionul de pui. Păstrați stocul fierbinte pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Într-o a doua cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați șalota și saut, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
11
Adăugați orezul și saut, amestecând constant, până când sunt doar prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
12
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte și fierbeți, amestecând frecvent, până când bulionul este aproape absorbit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
13
Adăugați mai mult stoc, câte 1 cană, permițând absorbția fiecărei adaosuri înainte de a adăuga următoarea și amestecând des, până când orezul este fraged și amestecul cremos, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
14
Adăugați restul de 4 linguri de unt, parmezan, arpagic și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți halibutul din marinată și uscați-l, apoi rulați fiecare file într-o bucată de grăsime caul. Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline. Căutați halibutul pe toate părțile, apoi terminați la cuptor timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Halibut
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
1
Împărțiți risotto-ul în 4 farfurii. Acoperiți cu sparanghel și halibut și stropiți cu mazăre pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.