Halibut Meuni Cormorbre

Halibut Meuni Cormorbre
Halibut Meuni Pcrucrore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 197 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, unt, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Flounder Meuni Cormorbre, și Trout Meuniere.

Instrucțiuni

1
Se usucă peștele și se presară ambele părți cu piper negru și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PeștePește
SareSare
2
Se presară cu făină. Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește în tigaie și gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți cu grijă peștele; gătiți 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 1 lingură de unt în tigaie și gătiți 1 minut sau până se rumenesc ușor, învârtind tigaia pentru a topi uniform untul și pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Stropiți amestecul de suc peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PeștePește
8
Presărați peștele cu restul de 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
10
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista