Halibut la grătar cu sos verde
Halibutul la grătar cu sos verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 296 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de ulei vegetal, salsa, biban de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Halibut la grătar cu sos verde, Halibut la grătar cu sos verde, și Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Periați ușor peștele cu ulei; se presară cu sare condimentată.
Pește la grătar la 4 până la 5 inci de la foc mediu-mare aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Se amestecă salsa, avocado și măsline.
Se ornează cu smântână și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.